БУКВИТЕ - САЙТЪТ ЗА НОВА БЪЛГАРСКА ЛИТЕРАТУРА

За един дето се насра, ама не е виновен

Едуард Кехецикян (чезал)

Раздел: Хорор и Underground  Цикъл:


ЗА ЕДИН ДЕТО СЕ НАСРА, АМА НЕ Е ВИНОВЕН


Насрах се ужасно, аман! Как да я оправим сега тая клепотия, че да не ме хокат мискинчовците. То не че ми е за пръв път, ама нали обещах, пък и най-новите гащори си сложих. Върви, обяснявай, че не си замесен. Ще кажат гъзът е твой, ти си се насрал. Туй логика ли е, кажете ми? Отде знаят, че гъзът е мой; дет се вика, ако ме бяха хванали с пет тортички, веднага щяха да рекат, че съм ги чопнал, но с гъз ли съм, не е краден, мой си е. Как да го разбереш един такъв мироглед?
Те, тия лайна си се спускат по крачолите ми. Мога ли аз толкоз лайна да… изсюрпризирам? Не, разбира се. Е-е на, брой ги! Три кила поне, ще ми се разпнат най-новите гащори. То пък, що ги шият такива кекави; има, няма, едно кило лайна и избиват по шевовете.
Вчера пак се бях насрал. И видите ли, пак аз бях виновен. Всеки път така. Туй си е дисменорация на неоправданите. То законът е на моя страна, нямат право да ме дисменорират. Като рекох нямате доказателства, те ми свалиха гащорите. Ей, викам им, ами заповед за обиск имате ли? Дисменорация, какво да ти кажа.
Бил съм видиривист! Оле, мале, те пък са рипридасти! Аз алибиби имам, какво си мислят те. Тез лайна като са срани, аз съм бил зает. На тренировки по фунг фу бях. Аха! То не пречело. А-а, не пречело, така ли? Я прави хай-хай, да видим как ще сереш. Ще сереш, ама няма. Те докато вдишват издишват ли? Не издишват. Е, и аз не съм ги срал тия лайна.
И пак тоя гъз. Бил мой. А-а, моля ви се, изтърка се този архимент. Гъзът мой-твой, лайната да си ги взимате. Всеки със своя дял; да си го ползва както може. На гъза пише ли някъде, че е мой? Не пише! Документ, че е мой имате ли? Нямате! Ами тогава, лайната с в две ръчички и у вас. Щото на мен ми писна. Какво-о?! Гъзът бил на моето тяло? Е, да ви имам архиментацията. Тая тортичка на вашето тяло ли е? Не е! Значи не е ваша. Ей, сега ще я изкльопцам. А-а, не давате! Ама нали не беше на вашето тяло, какво стана? А?
Те, тия лайна започнаха да засъхват. Хубаво, че от опит знам, че ще се изсерат нови и ще освежат малко… таковата… околността. А пък гащорите ще ги хвърля, те вече не са най-новите гащори. Ще си шляпам по дупе и кой каквото ще да казва. Може и да съм се насрал, ама не съм виновен.2006-03-11