БУКВИТЕ - САЙТЪТ ЗА НОВА БЪЛГАРСКА ЛИТЕРАТУРА

Хапче + секс² = ?

Emil Petrov Tonchev (slockar)

Раздел: Еротична проза  Цикъл: Дребосъци

Той отпива от чашата, скрила у себе си мрака...Пие още и още, защото и сметаната знае,че кафето е толкова дълго, колкото той трябва да чака жената, която непременно ще дойде накрая.

Пламен Дойнов (Американско кафе със сметана)

 

 

 

 

Хапче + секс² = ? Да видим....Няма да стане ако не разложим по формулата. Добре познатата ни а+в. - музиката на плодовите гълъби, когато са влюбени и уханието на ванилийните орхидеи. Ето това е. Казано по-просто, равно е на нескончаемо удоволствие и неизменна сигурност. Защото няма нищо по-прекрасно от удоволствието да почувстваш мириса на орхидеята и да усетиш сигурността, с която птицата се носи на  крилете на любовта, свободна и лека. Нещо като да се качиш на нова кола – с централно, хидравлика, катализатор, тонирани стъкла, плюшен салон, система за динамична стабилност, ел.шибедах, ел.огледала, ел.стъкла, ел.фарове, стерео, ABS, рекаро ауспух, нов внос ,с фактура, туниниг, автоматично затъмняване на вътрешното огледало и сензори за дъжд, люк, подглавници отзад, подлакътници отпред и най-вече РАДИОПОДГОТОВКА с четири говорителя.

На повечето хора се е случвало, докато непланувано са се излегнали в леглото и се наслаждават на цигарения постскриптум на преди минута трещящите облаци и дъжд да си задават въпроса “ Ами ако си имаме бебе, едно мъничко такова, дето шава и мърда с пръстчета и има очички, косичка, носленце....” Сигурно е, че в повечето случаи този въпрос е задаван от страна на нежния пол, защото мъжете в подобни моменти са обладани от  грацията на заробването  и сдървяването. Тук е момента, когато става разкола между конците, които свързват. Знам, че е така, защото ситуацията ми е позната. В такива случаи хората, осъзнават, че може да дойде момент, в който да нямат контрол върху нещата, особено една жена, и им се иска сякаш да бяха планували, да бяха предвидили всичко или може би /след време/ да не бяха правили нищо. Да, както са казали французите да управляваш значи да предвиждаш.

 Време е да се логнем като членове и да разсеем всякакви съмнения за нечетлива добронамереност поради факсова комуникационна грешка. Ако хапчето беше взето,  подобни неща не биха се случили. Нямаше да има търкания между двамата, нямаше да има нотки на истеричност на драматичната символика. Двамата щяха щастливо да си се гушкат, сигурни и доволни. И дори квадратът на секса нямаше да е достатъчно дълъг. И докато джиткаме на компютъра, изведнъж токов удар, нещо от екрана присвятква и като във филм започваме да чуваме мислите и на мъжете и на жените. Ето Анжела: “Понякога забравям да го взема това хапче, но иначе съм спокойна и сексът ми е чудесен.“ Малко и от Пламена: “ Той е толкова неопитен, а аз съм още на 19. Без хапчето ще стане някоя бела.Още не съм готова да съм майка и през цялото време, докато правим секс съм неспокойна.” Джото го помисли: “ Не ми пука, само да си взема хапчето. Така мога да си финиширам когато и където си поискам. Хе-хее.” Руслан весело:”Тя е предпазена. Време е за кекс. Спокич, и перестаньте мешать читящего Злостъра!”

 


2005-11-23