БУКВИТЕ - САЙТЪТ ЗА НОВА БЪЛГАРСКА ЛИТЕРАТУРА

Под наем

Светослав Станев Петков (пето7)

Раздел: Еротична проза  Цикъл:

Откъм банята долиташе шумът от душа. Хазяйката се къпеше. Той си представи как госпожа Х. се сапунисваше, как водата се стичаше по меките й, бели телеса. Досети се, че днес му е ден. Шумът от водата изведнъж се усили поради отворената врата и тя извика:
- Сашо, ще ми подадеш ли хавлията, че я забравих на стола.
Беше към четири следобед. Госпожа Х. Скоро беше станала от следобедния си сън. Тя винаги спеше следобяд. Не ходеше на работа, но имаше още един апартамент, който даваше под наем.     
Сашо си спомни вечерта. Беше на бурен купон в един апартамент. Пи много, изяде един куп сандвичи. Танцува много. Към три часа след полунощ започнаха споровете.
Изведнъж сякаш усети парфюма й. Тя беше като пеперудка. Ефирна и лека, тя побърка всички пийнали студенти. Руса и синеока, с красиво почти юношеско тяло. Миризмата беше като опиум. След като танцува един път с нея, се почувства като разгонен котарак. Канеше я през цялата вечер, но не винаги успяваше да се вреди.
- Сашо, идваш ли - провикна се хазяйката. Той взе хавлията и отиде до банята. От полуоткрехнатата врата излизаха облаци пара, примесена някаква особена миризма.
- Влез де, няма да се измокриш! - прозвуча гласът й уверено и той се вмъкна вътре.
Тя го гледаше алчно, направо животински, като питон, който щеше да го погълне, с похотта на петдесет и пет годишна жена.
- Събличай се, че искам да ми изтъркаш гърба. Нали не бързаш?
Сашо сгъна набързо дрехите си на кълбо и ги хвърли навън.
Госпожа Х. вече беше се потопила във ваната.
- Днес нали не си на лекции? Затова аз ще ти изнеса една лекция.
Сашо усети как го обзема пагубната страст и си спомни за снощната пеперудка, за нейното крехко тяло, за нежния й глас.
Той знаеше, че в белите прегърдки на госпожа Х. щеше отново да я почувства лека като пеперуда, щеше да се задъха, да обезумее, да крещи. Щеше да й шепне в ухото колко е секси, колко я обича 
Влезе във ваната и застана зад нея. Вече му изглеждаше красива и много привлекателна.
- Сашенце, колко ви трае една лекция, мойто момченце?
- Две по четирийсет и пет минути, госпожо 
- Чудесно, котенце, ще слеем часовете
В мислите му отново нахлу пеперудката. Смехът й звънна в главата му. Сашо търкаше големия бял гръб с гъбата и усещаше сладките устни на пеперудката, която снощи го дари със своята невинност.
Хазяйката се обърна към него и го сграбчи хищно. Нейната необузданост го овладя изцяло. Тя обичаше да прави любов навсякъде из къщи, но държеше да бъде на светло, без да се смущава от повяхналото си тяло. Сашо я повали надолу и водата от ваната се изплиска наполовина. Наемът за новия месец започваше да се изплаща. Беше първо число на месец март. В заглъхналите му от страстта уши, сред плисъка на водата, той дочуваше телефонния звън. “Сигурно е пеперудката” - помисли за миг той, но в този момент белите топли и хлъзгави клещи на жената под него го придърпаха отново и той престана да чува и вижда 
21.03.2000 г.
2005-02-27