БУКВИТЕ - САЙТЪТ ЗА НОВА БЪЛГАРСКА ЛИТЕРАТУРА

Воайорът

L. P. (lusinda)

Раздел: Еротична проза  Цикъл:

        На разсъмване от прозореца отсреща се показа бинокъл, зад който стоеше рошава мъжка глава. Явно подготвен от предишни свои наблюдения, той почти не помръдваше, гол и останал почти без дъх. Обектът на наблюдението му никога не затваряше щорите. Но чак сега, през септември, той можеше да поднови своето воайорство, завършило с приключването на учебната година в началото на лятото. Ученичката обичаше да си поспива до късно през ваканцията, а той трябваше да ходи на работа...
        Много пъти се бе опитвал да се доближи до момичето, което го привличаше неудържимо, но никога не бе пробвал да се запознае или заговори с него. Той просто се опиваше от миризмата на девойката, смесен с аромата на гъвкавото й енергично тяло. Заставаше зад нея, когато тя се нареждаше на опашка за някаква закуска, на път за училище и почти се докосваше до нея, изгарящ от желание да погали нежната извивка на шията й. Искаше да почувства и сладкия й дъх, но още не бе измислил начина, по който това би се получило.

        Момичето бавно се протягаше пред огледалото, обръщаше се наляво-надясно, разглеждаше своето перфектно тяло внимателно от всички страни, търсейки несъществуващи дефекти. Взе от тоалетката си огледалце, за да се види и отзад. Прашките й стояха като на манекен, дупенцето й беше повдигнато, стегнато и сладко закръглено. Тя обаче явно не го харесваше особено и очевидно намираше нещо в него, защото се задържа обърната полустранично, гледайки се продължително, после и от другата страна, наведе се, а мъжът получи най-мощната си ерекция от пролетта насам и хвана бинокъла само с едната ръка.

        Момичето започна да прави гимнастика. При енергичните му движения гърдичките му, доста добре развити, се откриваха и закриваха, подскачаха и люшкаха по един такъв начин, че устата на мъжа се изпълни със слюнка, а езикът му неволно описваше кръгчета и напрежението му достигаше вече връхната си точка. И когато девойката легна по гръб и започна да извършва движения с краката си, напрежението го отпусна и той глупашки-блажено усмихнат дочака края на упражненията, когато тя правеше котешко гръбче, а после изтегляше предната част на тялото си в невероятно еротична поза и точно в такта, с който той удължаваше изключителното си удоволствие.

        Девойката грабна една кърпа и изчезна от полезрението му. Той бавно полегна на леглото си, още изпълнен с онази сладка нега, караща го да се чувства жив.

        Вече в банята, момичето обливаше красивото си тяло с обилни струи вода от подвижния душ и още мислейки си за красивия мъж, когото виждаше всяка сутрин в огледалцето си да я наблюдава вече от половин година, се наслаждаваше на невероятното удоволствие, което той й доставяше с тайните си наблюдения и неволно насочваше струите в най-чувствителните си ерогенни точки. Другата й ръка галеше, опипваше, плъзгаше се така, както би го правила неговата. Със същата настойчивост, сила, нежност и мекота.

        Достигнала своята фаза на унесеност, девойката полегна във ваната, струйките вода под водата мултиплицираха ефекта от движенията на ръката й, които се бяха съсредоточили в най-чувствителната точка, очакваща избухването на вече тръпнещото и стенещо, в полусъзнание същество. Моментът дойде, и само по полупритворените й устни и вече отпуснатото, но още потръпващо конвулсивно тяло, можеше да се разбере, че тя не спи.

        Накрая шумът от преливащата през ваната вода я накара да скочи и набързо да се приготви за училище, като по пътя си отново щеше да бъде съпровождана от най-любимия си човек - воайорът.

2005-01-24