БУКВИТЕ - САЙТЪТ ЗА НОВА БЪЛГАРСКА ЛИТЕРАТУРА

Порно-поп топ 10: колко струват звездите без дрехи!!!

Ники Русиновски (djsupermax)

Раздел: Публицистика  Цикъл:

(Заб.: Публикувано в Канал Музика на Нет Инфо през май 2001 г.)

Два милиона лири за задника на Кайли, само 800 000 за Бритни, и то ако покаже нещо 'наистина мръсно'

Не минава божи ден без британската преса да гръмне с вест за поредната сочна поп или шоубизнес звезда, получила неприлично и за неприлично голяма сума предложение да си свали изцяло скъпите дизайнерски дрешки за страниците на лъскаво списание за възрастни. Последната разтърсваща оферта е от миналата седмица и касае Гери Холиуел, на която списание "Пентхаус" предложи 10 000 000 лири, за да лъсне натурално по страниците му.

Шокиран от размера на хм.. хонорара, репортер на британския музикален сайт "Мюзик365" запита редактор на много добре продаващо се издание, разчитащо на подобен гол звезден материал, наистина ли Гери струва толкова много гола???

И изобщо, по колко на /простете.../ задник е готов да брои издател, за да публикува екслузивна XXX-галерия на някои от най-въжделените сексуално звезди. 

"Music365" сгащи Стивън Шийлдс, редактор на списанието за мъже "Мейфеър" и го попита какви пари е склонен да пропилее той, за да примами звезда да се съблече дибидюс специално за неговото издание. Изнесените по-долу данни носят авторитетността на мнение на професионалист.

Предупреждаваме читателите, че г-н Шийлдс не си поплюва никак и използва откровена фразеология, докато дава професионална оценка на телесните параметри на звездите и възможностите за капитализацията им. 

Кайли Миног: "Ъ-хъ! Господи, да. Кой беше онзи клип, в който носи онези прилепнали шорти? "Spinning Around". Той е. Боже мой, какъв задник. Ще трябва да вземем заем за него. Ще й дадем 5 милиона лири. Трябва да има повече от гърди, обаче, тях всеки ги е виждал. Трябва да видим и ... /да, правилно, досети се - бел.ред./"

Дженифър Лопез: "Нейният задник ще е такъв успех, мислил съм си аз. Ако можем да я накараме да покаже и навътре от линията на бикините, склонен съм да й предложа 1 200 000 лири".

Били Пайпър: "Един милион. Обаче ще си имаме проблем с Крис Евънс /над 40-годишен милионер, гадже на няма и 20-годишната Били - бел. ред/. Ако Крис й позволи, ще й дадем 1 милион лири. Обаче неговите джобове са дълбоки, така че може да ни плати да не ги публикуваме".

Кристина Агилера: "Един милион. Тя има по-хубав задник от Бритни. Гласът й? Това изобщо не е важно. Просто има по-хубав задник. Ако си покаже всичко, ще й дадем един милион".

Бритни Спиърс: "Тя е голямо име, обаче е девствена. Съмнявам се, че би вдигнала краката си над ушите, но ако го направи, ще дадем 800 000 паунда. И повече, ако се държи наистина мръсно..."

Спайс Гърлс /всичките/: "Бихме платили много за снимка на всички останали от Спайс Гърлс, които пердашат Гери Холиуел по дупето - за това даваме 2 милиона лири. Трябва да са голи, тя трябва да бъде с вързани крака и ръце, за да й почервенят дупето".

Спайс Гърс /поотделно/: "Ема Бънтън изглежда най-добре... 500 000 лири. Мел Би вече сме я пускали снимана на плажа - обаче нейните са големи и фалшиви /гърди - б.ред./. Ема е по-естествена. Пош Спайс трябва да направи нещо за този ужасен проблем с кожата си. Имали сме нейна папарашка снимка преди, на плажа - 200 000 лири". /Мел Си, както става ясно, въобще не минава през главата му като възможност./

Никол и Натали Епълтън /бивши Ол Сейнтс/ заедно: "Те са на везни. Зависи какво са готови да направят. Вече видяхме гърдите им в онзи филм /невиждана у нас черна комедия - б. ред./, нали? Да, много са хубави. Бих искал от тях някакви горещи сцени с език. Ако са наведени до глезените - 100 000 лири".

Никол и Натали Епълтън /поотделно/: "Не са чак толкова атрактивни. 10 000 лири. За която и да е от двете".

Натали Имбрулия: "Тя е добра, но средна ръка. 40 000 лири на нея".

Гери Холиуел: "Ами, противно на сумите във вестниците, бих й дал 100 лири. Имам предвид, видели сме й всичко преди".

Мадона: "О, Господи, нищичко! Можеш да й видиш всичко за не повече от шилинг. А и е твърде стара".

Дайдо: "Не знам как изглежда. Като детенце, нали?"


2004-05-15