Секс за една нощ

Беше свалена още преди да я свали. Знаеше, че пожелае ли е, ще е негова. По принцип се влюбваше много лесно, но никога не си позволяваше да прекрачва границата на благоприличието. Беше си създала правила, които никога не нарушаваше, но сега всичко беше различно. Познаваха се от пет години и никога не беше гледала на него като на нещо повече от приятел. От няколко месеца този човек просто не ѝ излизаше от главата. Все по-често се хващаше, че мисли за него и почти всяка нощ присъстваше в сънищата ѝ. Знаеше, че не бива да го желае, но беше по-силно от нея. Гризеше я съвестта, защото макар и формално, все още беше с приятеля си, който сега живееше в друг град и рядко се прибираше. До този момент никога не беше го предавала, но сега не знаеше дали ще успее да устои на изкушението. Въпреки че за тези три години го беше хващала „на калъп” с няколко момичета, тя му прощаваше и продължаваше да бъде с него, защото го обичаше - все пак беше първата ѝ любов. Откакто замина да учи обаче, не беше сигурна в чувствата си. В началото не ѝ се живееше от мъка, но с времето свикна без него и продължи напред. Пределно ясно ѝ беше, че една връзка не може да се поддържа от разстояние. Дори още тогава му предложи да се разделят, за да не се измъчват взаимно, но той не се съгласи.
Когато си дойде първият път, Ива беше най-щастливото му момиче на света! Не бяха се виждали от месец и половина и тя нямаше търпение да прекара с него уикенда. Той обаче я разочарова още с пристигането си. Първата му работа беше да я изчука, да утоли жаждата си за секс. След като го направи, я обвини в изневяра, без да има абсолютно никаква причина да го прави - не беше му дала повод за това. С това прекрачи границата на търпението ѝ и чашата преля! Някак си започна да изстива към него още тогава. Как си позволяваше да я вини за нещо, което не беше направила, при положение, че той беше този, който ѝ изневери няколко пъти? Беше му обидена и когато стана време да си заминава, дори не го изпрати.
Ходеше на работа с желание, защото момчето, по което се беше увлякла ѝ беше колега. Може би и той беше привлечен от чара ѝ, защото усещаше погледите върху гърба си. Когато очите им се срещнеха, Виктор засрамено извръщаше глава встрани. Не беше го виждала досега с момиче и можеше да се обзаложи, че никога не е бил с такова. А беше повече от прекрасен. Беше ужасно висок атлетичен мъж с добре оформени мускули на гърдите и стегнати бедра. Имаше идеално прав нос, големи кафеви очи, плътни устни и чаровна усмивка. Когато се засмееше, тръпчинките на бузите му се показваха и го правеха още по-красив. Не можеше да си представи, че толкова привлекателен мъж спи сам в леглото си. Забелязваше как повечето от клиентките в заведението го гледат похотливо, но той сякаш беше сляп за това. Някои от тях дори директно му се предлагаха, но той им отказваше любезно. Изглеждаше ѝ малко сбъркан. Дали не беше минал на „отсрещния бряг”? Не ѝ се мислеше за тази вероятност. Познаваше го от толкова време - все щеше да забележи нещо в поведението му. Беше си стопроцентов мъжкар, по когото тя се беше увлякла! Не знаеше точно какво изпитва към него, знаеше само, че ужасно я привлича и за първи път беше готова да премине всякакви граници, ако той го пожелае! Виктор знаеше, че Ива си има приятел и едва ли щеше да си позволи да флиртува с нея.
Една вечер шефа им организира парти в един хотел извън града. Ива много се вълнуваше. Облече черна къса рокля с дълбоко деколте, гримира се, обу петнадесет сантиметровите си токчета и с грациозна походка влезе в ресторанта. Дългите ѝ бедра направиха впечатление на мъжката аудитория - всички мъже в ресторанта, включително и шефа ѝ я гледаха със затаен дъх, а Виктор беше като хипнотизиран. Всичките ѝ колеги бяха заели вече местата си на масата и единственият свободен стол беше до Виктор. Още с настаняването си усети аромата на парфюма му и сладка тръпка се разнесе по цялото ѝ тяло. Поръча си чаша бяло вино и малко след като оркестърът засвири, окупира дансинга - обожаваше да танцува и го правеше с много страст.
Когато зазвуча първият блус, шефът ѝ я покани на танц. И той не беше за изхвърляне, но не беше нейния човек. Предпочиташе сега да е в обятията на Виктор, който гледаше някак напрегнато и беше свъсил вежди. Ива затвори очи и си представи, че танцува с него. Когато песента свърши и се върна на масата, столът на Виктор беше празен. Явно партито беше приключило за него. Настроението ѝ се развали и тя тръгна към стаята си. Докато отключваше вратата, някой я прегърна отзад. Стреснато извърна глава назад и той впи устни в нейните. Взе я на ръце, затръшна вратата с крак и нежно я положи в леглото. Ива го гледаше с разширени зеници - целувката му я беше замаяла.
— Желая те от толкова време... - каза пред устата ѝ Виктор и езикът му нахлу в нея.
Боже как я целуваше само! Усети влагата между краката си и засрамено ги стисна. Възможно ли беше една целувка да я докара до екстаз? Досега никога не беше изпитвала подобно нещо с приятеля си! Виктор явно беше магьосник... Целуна всяко кътче по тялото ѝ и я люби с толкова страст и плам. За първи път разбра какво е оргазъм. Изневери на принципите си и премина всички граници заради Виктор, но не съжаляваше - това беше най-готиният секс, който беше правила! Струваше си да прекрачи границата на благоприличието!
На следващата сутрин, когато Ива се събуди, Виктор го нямаше. Вероятно си беше отишъл... Не му се сърдеше. Не си бяха обещавали нищо... Единствено си бяха обещали изминалата прекрасна нощ! Може би нещата между тях щяха да продължат по старому и отношенията им да останат на ниво „колеги”, а можеше и да се зароди любов. Ива не знаеше какво ще се случи от тук нататък, но и нямаше намерение да пришпорва събитията. Щеше да се носи по течението и да остави съдбата да си свърши работата...