Фондация Буквите
Контакти Поща
Пишете ни     

Литературен

сайт

Книжарница

КНИГИТЕ

Електронни

книги

Алманах

"Нова българска литература"

Издателство
"Буквите"
Мечта за книга
Електронен журнал  
  Най-нови (0)
  Последни отзиви (0)
  Първи публикации
  По раздели
  По азбучен ред
  Случайни произведения
  Последнo прочетени
Препоръчано   .
Препоръчано
  По раздели
  По азбучен ред
  Случайни произведения
.
.
Автори   .
  По азбучен ред
  Нови автори
.
.
Преводи и чужд.език   .
  По раздели
  Преводачи
.
.
Други   .
  Фотоархив (ново)
  Видеоархив (ново)
  Реклама
  Статистика
Оn-line помощ
  info@bukvite.bg

Клуб 'Буквите'
.
.
 
ТЪРСЕНЕ   


Разширено търсене
Google Analytic

Гласували за

произведението

 
Еротичен конкурс>Целувка в моята църква - Деница Петрова  
Целувка в моята църква - Деница Петрова

Целувам те...а нощта ме обгръща загадъчна и топла,сливам се с мекотата на устните ти.

миг чувствен полъх като лек ветрец преминал през нас..неизразима топлина преминава

през цялото ми тяло..миг наслада,миг,който искам да затворя в себе си и никога да не

го изпускам да си отиде...целувам те...не искам да спирам..устните ти ме притеглят в

своята невинна мекота ,усещам те толкова близо до мен,твоята плът,  по която пробягват изгарящи тръпки,разливат се на вълни..и ние плуваме в тях.

Забранено желание си ти.. може би още не го усещаш.. може би сънувам,но не искам

да се събуждам..ти си моята църква,моята безумна вяра в целувката.но си е толкова моя, дори насън е толкова истинско,толкова,че няма начин да не повярваш в него ..

Този полъх те привлича,той те тегли неустоимо и завладяващо,един кладенец..от който може да пием без да спираме...тайно и страстно..една малка наша тайна,която да си бъде само наша,която да те измъква от сивото,еднакво ежедневие...  Този полъх достига и до теб,и те притегля като вълни на развълнувано море.Един забранен път по който да тръгнеш,път пълен с наслада...

Вкусвам от сладостта ти,от този полусолен  вкус на кожата ти,който ме отвежда до други хоризонти,нещо необикновено е твоята кожа,с цвят на алабастър,пръстите ми се спускат игриво и нежно по твоите рамене и усещам лекото ти дихание,което се слива с въздуха...и така тази нощ сътворяваме един наш свят и да се пренасяме там...

Почувсвай я...сънувай я...тайната...стрелките спират и дори само звученето на думата ме кара да почувствам  скритото...толкова близо..дори далечно..Имам те цял и съвършен,лъчите на луната галят тялото ти и го осветяват,очите ми попиват всяка извивка от теб,ръцете ни се вплитат,изследваш с нежност гърдите ми,пръстите ти рисуват върху тях и продължаваш като индигов воал ме покриваш и движенията ти са бавни и дълбоки,тръпнещи и изпълващи ме цялата,сякаш не се намирам в собственото си тяло,а се гледам отстрани и сякаш притежаваш цялото ми съзнание..покриваш ме с меки целувки,които отново и отново ме водят до моята тайна църква...и там се моля тези ласки никога да не свършват.

С всяко докосване и целувки изграждаш  моята църква,и ме отнасяш пред нейният олтар от който взимам вяра за нашата любов,и където продължаваш да ме целуваш и галиш защото с тях ми даваш спокойствие.

 

Тази нощ ти ме покоряваше,ръцете ти ме изучаваха и луната се вплиташе в нашите два силуета,завити от сенките на тъмните стени.

По кожата ти усещах капчици пот,които се превръщаха във влага,полепваха по мен и така плътта ти рисуваше извивки върху моята плът.

Два силуета,които се оглеждат в пламъка на средновековни свещи,танцуващ лудо по тавана на стаята.

 

 

 

 

 

 

 

Мечта за книга   1
33

На Вашето внимание представям един криминален фентъзи роман – „33“. Там преплитам мистиката и войнствения, непокорен и непримирим дух на траки, славяни и прабългари, оставили своя отпечатък в цяла България и по-точно в Родопа планина. А най-тайнственият, малко страховит, но може би най-популярен сред нейните чудеса природен печат, а именно пещерата „Дяволското гърло“, е изворът на мистерията в тази книга... Но със сигурност не единственото чудо в нея.

Книгата разказва историята на 24-годишната Даника и нейните приятели в китното малко селце Буйново и красотите на Родопа планина. Тя е екскурзовод и алпинист в пещерите в околността, като, разбира се, нейна любима е най-мистериозната от тях, а именно „Дяволското гърло“. Заобиколена е предимно от мъжка компания, тримата ѝ най-добри приятели са Слави, Андрей и състудентът ѝ от Варна – Радо.

По същото време в град Смолян тече разследване по случай с отвлечени момичета около нейната възраст. За всяка една похитителят изпраща следа. Отдаденият на работата си инспектор Орлин Страхилов води сам разследването до момента, в който от столицата не пристига неговият нов началник – Снежана Александрова. Всеки със своите проблеми, двамата се оказват доста добър тандем. А срещата с една непозната ще събуди допълнително любопитството на инспектор Александрова.

Живее сама с баща си от малка, Даника не помни майка си, до момента, в който самият той не решава, че тя трябва да научи истината. Това преобръща кръгозора ѝ, още повече когато разбира, че местната „гадателка“ – баба Нада – атракция за туристите, луда според местните, е замесена в изчезването ѝ. Без да вярва на нито една нейна дума, Даника решава да се срещне с нея. Нещо се „случва“ със старицата. Тайната, която ѝ доверява, довежда Даника до припадък.

Минава време и след кратък отпуск Даника се връща на работа... И следва една изпълнена с ужас и страх кървава нощ.

Похитените момичета стават седем, „подсказките“, които им дава извършителят, зачестяват и губят равните си интервали, което определено стряска полицията.

Изчезналите са седем, но осмата ще преобърне и промени всички и всичко. Но на каква цена?... Всичко се плаща...

А ето и как започва „33“...

3
2