ИЗДАТЕЛСТВО "БУКВИТЕ'

Книги издадени през 2021 г.

Качество! Това е основната насока на Издателство „Буквите“.

Още от 2003-та, когато издадохме първата си книга, се насочихме към качествена продукция. Затова работим с качествени редактори и художници, печатаме само на 80-грамова офсетова хартия в най-търсените формати. При нас няма да намерите най-ниска цена. Нещо повече - ние не я и търсим. Ние издаваме книги, които са равни, ако не и по-добри от останалите книги по рафтовете в книжарниците. За близо 16-годишния период на издателството сме издали почти 1000 книги. На този линк можете да видите всички книги, както и кратки описания за тях. Предлагаме всички услуги, нужни за написването, издаването и разпространението на една книга. Подробно можете да ги прочетете тук.

Фондация „Буквите“ е една от водещите при издаването на е-книги. Издаваме ги още от 2006-та година. Електронните книги са добро решение за популяризация на вашите произведения сред читателите. Тук можете да прочетете подробно за това.

Kaк да издадем книга?

Ако имате готова книга и желание да я издадете, то я оформете по начина описан в "Как да подготвим книгата си за издаване" и ни изпратете файла на info@bukvite.bg. Ние ще се свържем с Вас.

Предварителни разчети на книгата - било хартиена или електронна можете да направите от специално разработения за целта Калкулатор!

Финансиране на книги

Не финансираме книги на непознати ни автори. Ако имате проблеми с набирането на средства включете се в платформата "Мечта за книга". Но ако все пак сте убеден в силите си, че можете да станете професионален автор, то прочетете статията 'Издателят - първи читател" и ни изпратете нужните файлове.Предлагани услуги от Фондация "Буквите

Издаване на хартиени книги

Издаване на електронни книги