БУКВИТЕ - САЙТЪТ ЗА НОВА БЪЛГАРСКА ЛИТЕРАТУРАБиография/Библиография

Родена съм в град Варна по средата на опустошителния за родината ми период, наречен Прехода. Учила съм в тамошната немска езикова гимназия с английски и немски език.

   От малка се занимавам с рисуване на илюстрации и природни пейзажи. От 2 години се занимавам с рисуване и дизайн на по-високо, професионално ниво.

   Другата ми страст е музиката. Минала съм през пеенето, модерните танци и пианото. В момента се готвя да вляза в Теоритико-композиторския факултет на Консерваторията в София.

   Възхищавам се на японската култура и изкуство и любимите ми жанрове са анимето, мангата (японски комикс) и хайку. Даже понаучих малко японски и сега го знам на ниво 5  - най-ниското възможно ниво в езика, което приблизително отговаря на ниво А2 по Европейската езикова рамка.Владея езика повече говоримо, отколкото писмено.      

   Покрай заниманията си с изкуство пиша поезия, разкази и сценарии за манга. Някои от тях съм качила тук, на тази страница. Мечтата ми е да стана композитор на филмова музика и художник мангака. Дали тя е осъществима само времето ще покаже.  Но аз като любимия си персонаж Наруто никога не се отказвам! :)