‘ондаци€ Ѕуквите
 онтакти  
ѕишете ни     

Ћитературен

сайт

 нижарница
 Ќ»√»“≈

јлманах

"Ќова българска литература"

»здателство
"Ѕуквите"
ћечта за книга
≈лектронен журнал  
  Ќай-нови (0)
  ѕоследни отзиви (0)
  ѕърви публикации
  ѕо раздели
  ѕо азбучен ред
  —лучайни произведени€
  ѕоследнo прочетени
ѕрепоръчано   .
ѕрепоръчано
  ѕо раздели
  ѕо азбучен ред
  —лучайни произведени€
.
.
јвтори   .
  ѕо азбучен ред
  Ќови автори
.
.
ѕреводи и чужд.език   .
  ѕо раздели
  ѕреводачи
.
.
ƒруги   .
  ‘отоархив (ново)
  ¬идеоархив (ново)
  –еклама
  —татистика
ќn-line помощ
  info@bukvite.bg

 луб 'Ѕуквите'
.
.
 
“Џ–—≈Ќ≈   


–азширено търсене
Google Analytic
ѕрепоръчваме
от djsupermax
 
Ќевена
Enjoy The Silence
ћотивационно писмо
¬селената, 12 часа сутринта
 опирайт в страната на чудесата
–еклама банер 5 

ќтзиви за "VaGro Project - 2007-ма... √ол€мата депреси€" - djsupermax

ƒата јвтор «аглавие
14-07-2006 геро ~***~
¬печатл€ващо.ѕрочетох със хищническа настървеност-едно р€дко събитие.
"–асовото,сексуално и актьорско недоразумение брат€ ћангасар€н" е термин.:)Ѕлагодар€ ти за него.
—амо не мога да разбера едно.«а мен јзис,макар и да не цен€ жанра,в който се подвизава и доколкото откак той се по€ви съм един по-малко бит по улиците хомосексуалист,е благодетел.ƒа не говорим,че на фона на случващото се той е талантлив.
15-07-2006 djsupermax Re:(геро)
Ѕлагодар€ ти за отзива!:)

¬иж, аз веднъж в живота си съм стискал ръката на јзис, при това с благодарност:) Ѕеше професионално - јзис дойде в едно шоу, в което работех, направи каквото тр€бваше и си отиде. Ќие доста го б€хме провокирали предвид други€ гост, който б€хме поканили и с който той тр€бваше да общува, но той първо, наистина дойде, и второ, даже не трепна от провокациите ни, изтърп€ всичко, свърши си добре работата и си тръгна. „естно казано, не мога да коментирам јзис като певец - за мое щастие, никога не съм го слушал:))) »наче и досега продължавам да се чуд€: това че му стиснах ръката про€ва на най-високата толерантност в живота ми ли беше или на-най-ниското падение?:)

 олкото до текста, това е текст, който цели да представи най-точно изпълнител€ като певец, концепци€ и личност. ≈, личността е - да го кажем така - силно нетолерантна расово, сексуално и вс€как. ¬същност, т€ наистина води словесна война с много от тези различи€, от години.  оректно беше аз да представ€ максимално точно неговите виждани€, което съм се и постарал да направ€.

ѕонеже си единствени€ ми отзивописец:) ще се спра и на брат€ ћангасар€н, които си споменал. ¬еднъж имахме горещ спор в редакци€та на "–итъм", където в общи линии много ги харесват. ќпитах се да об€сн€ защо аз ужасно не ги харесвам. “е са обикновена пароди€, точно както и Ѕичето и се по€виха след като той зачезна, понеже н€кой откри, че има ниша за такъв медиен продукт. ћежду Ѕичето и брат€та има обаче драстична разлика. Ѕичето мен зверски ме скандализира - не харесвам музиката, текста, хумора му, изобщо всичко. јко тр€бва да се израз€ваме първично, в неговата стилистика, бих казал, че ако го срещна, ще му счуп€ главата:) Ќо... Ѕичето е много точен продукт - всичко му е пипнато, премерено, добре нагласено, убедително музикално, актьорски и концептуално. ‘актът, че мен ме дразни €ко, означава, че аз подсъзнателно реагирам на него, че го приемам подсъзнателно за нещо истинско. ”бедителен е, с две думи.

ƒокато брат€ ћангасар€н са просто актьорска халтура - слаби концептуално, идейно и най-вече актьорски, с тъп хумор тип ЌЋќ от последните години и за капак се ле€т медийно отвс€къде. “е не ме дразн€т, просто са бездарни и отегчителни, досадни са. ѕодсъзнанието ми не ги възприема като реални, не са му дразнител, освен с бездарието си.  ато имам предвид колко “¬ сценари€ съм написал през годините и колко от т€х са включвали хумор, имам сигурно право на професионална оценка върху "творчеството" им и т€ е много слаба.

ќсвен това ¬аско √ромков ми е при€тел и затова не съм коментирал - нито критично, нито възхвал€ващо - албума му, ако си забел€зал. Ќо понеже той между другото е и човек, който получава щатна заплата като актьор в театър, си позволих това сравнение между него и брат€ ћангасар€н. јлбума на ¬аско настрана (той е друг продукт), но като писач и актьор ¬аско е толкова талантлив, креативен и доказан, че брат€та са просто тежка чалга, трудно е дори сравнение да се направи между т€х, те са в различни вселени просто.

“а след всичко казано и изписано дотук, ми остава само да се над€вам, че не си един от т€х тримата:))) «а бога, брат€ (ћангасар€н), не четете!:)
15-07-2006 геро Re:(djsupermax)
» да съм един от ћангасар€н,знаеш,н€ма да се трогна.Ќе би се вързало с концепци€та и имиджа ми(ни).:)
јзис наистина не е тема,за литературен сайт,но ще приема(оправдавайки те по симпати€),че ръкостискането е било про€ва на толерантност,а не падение(за какво падение може да става дума-нима нещо като мъжкото достойнство може да бъде изведено от равновесие от един пищ€щ хомосексуален ром или пък н€какви претенции за естетическа компетентност могат да бъдат потресени от същи€ .ќценката ко€то ти даваш сам в себе си н€ма и не би тр€бвало да има значение,след като €вно не си един от привържениците на свободно изразената сексуалност.» любов.
»наче,поздрави за всичко останало:)
Ћични отзиви
ƒата јвтор «аглавие

 
ћедиен партньор  
Ѕългарско национално радио
ѕоследнo в "Ћюбими произведени€"   1
1. –Я–Р–Ь–Х–Ґ–Э–Ш–Ъ–™ -  sarcomadroll  
2. ∆ената в мен - ћалинка ÷веткова -  јдминистраци€  
3. Ћя“Ќј ѕ–» ј« ј - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
4. Ћя“Ќј ѕ–» ј« ј - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
5. ѕќ —“Џѕ »“≈ Ќј Ћя“ќ“ќ - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
6. Ћя“Ќј ѕ–» ј« ј - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
7. ћќћ„≈“ќ ќ“ Ѕ≈Ћ»“≈ Ќќў» - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
8. ∆ената в моето легло -  aleks  
9. Ѕезпросветно -  светлана  
10. Ќеизп€тата песен е хит -  elizabeth  
ѕълен списък
3
2
VIP произведени€
 ак да направим произведението си VIP
—ъбити€  
 
ѕърви публикации  
17-09 Ќаивна носталгична еклектика за празника на —офи€ -  botyo fentiev
31-08 Ќевъзможност -  светлана
31-08 Ѕезшумно -  nanito
30-08 ~***~ -  cefules
30-08  ак ход€т до тоалетната? -  cefules
ѕълен списък
 
 
 
ѕоследно прочетени E-книги  
16-02 јлманах ѕоези€ 2013
16-02 «≈¬
16-02 Ѕезусловен контрол
16-02 Ќощта на чудесата
15-02 ¬реме да се обичаме
ѕълен списък