Ћитературен сайт јвторски
център
 нижарница
 Ќ»√»“≈
≈лектронни
книги
»здателство "Ѕуквите"
¬ход
ѕрепоръчано   .
ѕрепоръчано
  ѕо раздели
  ѕо азбучен ред
  —лучайни произведени€
.
.
 
»«ƒј“≈Ћ—“¬ќ Ѕ” ¬»“≈   .
  »здателство "Ѕуквите" е специализирано в издаване на българска литература. „рез него много автори са издали своите първи книги.
»«ƒј…“≈ ћ≈„“»“≈ —»!
  SOS първа книга
  “ова ли е вашето поприще? ўе ставате ли писател, или ще си графоманствате? ћожете ли да отсеете най-ценното от критиките, а другото да запратите където му е м€стото - в раздел „јрменски€ поп"
.
.
“Џ–—≈Ќ≈   


–азширено търсене
Google Analytic
 
 
ѕрепоръчваме
от lusinda
 
¬оайорът
ѕрeпоръчвани ≈-книги  
   L. P.(lusinda)>>¬оайорът  
¬оайорът
  L. P. (lusinda)
  –аздел: ≈ротична проза  
        Ќа разсъмване от прозореца отсреща се показа бинокъл, зад който стоеше рошава мъжка глава. явно подготвен от предишни свои наблюдени€, той почти не помръдваше, гол и останал почти без дъх. ќбектът на наблюдението му никога не затвар€ше щорите. Ќо чак сега, през септември, той можеше да поднови своето воайорство, завършило с приключването на учебната година в началото на л€тото. ”ченичката обичаше да си поспива до късно през ваканци€та, а той тр€бваше да ходи на работа...
        ћного пъти се бе опитвал да се доближи до момичето, което го привличаше неудържимо, но никога не бе пробвал да се запознае или заговори с него. “ой просто се опиваше от миризмата на девойката, смесен с аромата на гъвкавото й енергично т€ло. «аставаше зад не€, когато т€ се нареждаше на опашка за н€каква закуска, на път за училище и почти се докосваше до не€, изгар€щ от желание да погали нежната извивка на ши€та й. »скаше да почувства и сладки€ й дъх, но още не бе измислил начина, по който това би се получило.

        ћомичето бавно се прот€гаше пред огледалото, обръщаше се нал€во-над€сно, разглеждаше своето перфектно т€ло внимателно от всички страни, търсейки несъществуващи дефекти. ¬зе от тоалетката си огледалце, за да се види и отзад. ѕрашките й сто€ха като на манекен, дупенцето й беше повдигнато, стегнато и сладко закръглено. “€ обаче €вно не го харесваше особено и очевидно намираше нещо в него, защото се задържа обърната полустранично, гледайки се продължително, после и от другата страна, наведе се, а мъжът получи най-мощната си ерекци€ от пролетта насам и хвана бинокъла само с едната ръка.

        ћомичето започна да прави гимнастика. ѕри енергичните му движени€ гърдичките му, доста добре развити, се откриваха и закриваха, подскачаха и люшкаха по един такъв начин, че устата на мъжа се изпълни със слюнка, а езикът му неволно описваше кръгчета и напрежението му достигаше вече връхната си точка. » когато девойката легна по гръб и започна да извършва движени€ с краката си, напрежението го отпусна и той глупашки-блажено усмихнат дочака кра€ на упражнени€та, когато т€ правеше котешко гръбче, а после изтегл€ше предната част на т€лото си в неверо€тно еротична поза и точно в такта, с който той удължаваше изключителното си удоволствие.

        ƒевойката грабна една кърпа и изчезна от полезрението му. “ой бавно полегна на леглото си, още изпълнен с онази сладка нега, караща го да се чувства жив.

        ¬ече в бан€та, момичето обливаше красивото си т€ло с обилни струи вода от подвижни€ душ и още мислейки си за красиви€ мъж, когото виждаше вс€ка сутрин в огледалцето си да € наблюдава вече от половин година, се наслаждаваше на неверо€тното удоволствие, което той й достав€ше с тайните си наблюдени€ и неволно насочваше струите в най-чувствителните си ерогенни точки. ƒругата й ръка галеше, опипваше, плъзгаше се така, както би го правила неговата. —ъс същата настойчивост, сила, нежност и мекота.

        ƒостигнала сво€та фаза на унесеност, девойката полегна във ваната, струйките вода под водата мултиплицираха ефекта от движени€та на ръката й, които се б€ха съсредоточили в най-чувствителната точка, очакваща избухването на вече тръпнещото и стенещо, в полусъзнание същество. ћоментът дойде, и само по полупритворените й устни и вече отпуснатото, но още потръпващо конвулсивно т€ло, можеше да се разбере, че т€ не спи.

        Ќакра€ шумът от преливащата през ваната вода € накара да скочи и набързо да се приготви за училище, като по път€ си отново щеше да бъде съпровождана от най-любими€ си човек - воайорът.
ѕредлагаме ¬и книги от обновената книжарница " нигите"  ¬сички книги на ‘ондаци€ 'Ѕуквите" могат да бъдат намерени и
в книжарница "Ѕългарски книжици" на  ристал

Ќай-добрата книжарница за българска литература

 
 

јко не виждате произведението добре форматирано използвайте този линк.

© L. P. ¬сички права запазени.
ѕубликувано:
2005-01-24

—подели във Facebook
  “ова произведение е добавено в "Ћюбими произведени€" от:
÷икъл:
ѕредишно произведение     —ледващо произведение
 
  ѕосещени€: 4938  ќтзиви: 0
  print ѕечат  
   
   
ћедиен партньор  
Ѕългарско национално радио
ѕоследнo в "Ћюбими произведени€"   1
1. –Я–Р–Ь–Х–Ґ–Э–Ш–Ъ–™ -  sarcomadroll  
2. ∆ената в мен - ћалинка ÷веткова -  јдминистраци€  
3. Ћя“Ќј ѕ–» ј« ј - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
4. Ћя“Ќј ѕ–» ј« ј - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
5. ѕќ —“Џѕ »“≈ Ќј Ћя“ќ“ќ - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
6. Ћя“Ќј ѕ–» ј« ј - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
7. ћќћ„≈“ќ ќ“ Ѕ≈Ћ»“≈ Ќќў» - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
8. ∆ената в моето легло -  aleks  
9. Ѕезпросветно -  светлана  
10. Ќеизп€тата песен е хит -  elizabeth  
ѕълен списък
3
2
VIP произведени€
 ак да направим произведението си VIP
—ъбити€  
 
ѕърви публикации  
17-09 Ќаивна носталгична еклектика за празника на —офи€ -  botyo fentiev
31-08 Ќевъзможност -  светлана
31-08 Ѕезшумно -  nanito
30-08 ~***~ -  cefules
30-08  ак ход€т до тоалетната? -  cefules
ѕълен списък
 
 
 
ѕоследно прочетени E-книги  
22-06 ѕоези€ 2014
22-06 13 черни котки
22-06  ои са поми€рите?
22-06 Ѕезусловен контрол
22-06 ѕът€т на книгата (¬ъведение в книгоиздаването)
ѕълен списък