Ћитературен сайт јвторски
център
 нижарница
 Ќ»√»“≈
≈лектронни
книги
»здателство "Ѕуквите"
¬ход
ѕрепоръчано   .
ѕрепоръчано
  ѕо раздели
  ѕо азбучен ред
  —лучайни произведени€
.
.
 
»«ƒј“≈Ћ—“¬ќ Ѕ” ¬»“≈   .
  »здателство "Ѕуквите" е специализирано в издаване на българска литература. „рез него много автори са издали своите първи книги.
»«ƒј…“≈ ћ≈„“»“≈ —»!
   апанът на тиражите
  ѕодборът на оптимален тираж на една книга е много капризна матери€. —лед като пренощувате една нощ с нагласата, че половин Ѕългари€ ще се избие за вашите книги, на сутринта, малко по-на€сно със себ
.
.
“Џ–—≈Ќ≈   


–азширено търсене
Google Analytic
 
 
ѕрепоръчваме
от €на
 
Ќова работа
Ѕордни дневници. √лава 3. Ќачало на работата. » на други неща
Ѕордни дневници. √лава 4. –азни
ƒетската ми мечта
–азни (хрумващи обикновено по  оледа)
«а sex-a
Ѕордни дневници. √лава 2.  ур(с) на обучение
’аотични размисли
 ратък справочник
Ѕордни дневници. √лава 5.  рай
Ѕордни дневници - ”вод
Ѕордни дневници. √лава 1. »зборът (на професи€) -"“о един избор твойто, н€ма що!"
—илата да кажем не
 ак се става пилот?
ѕрeпоръчвани ≈-книги  
   яна  аменова ѕеткова(€на)>Ѕордни дневници>Ѕордни дневници. √лава 4. –азни  
Ѕордни дневници. √лава 4. –азни
  яна  аменова ѕеткова (€на)
  –аздел: ’умористична проза  
—лед кратък, но незабравим престой се върнах в първоначални€ си екипаж, където едва не се хвърлих с умиление на врата на доста безразлични€ си към каквото и да било старши и безгрижието продължи.
 акто споменах, в този екипаж никой не ми показа нищо по отношение на т. нар. ј—— Ц аварийно-спасителни средства, никой не ми и загатна, че това е от каквото и да било значение за безоблачното протичане на работни€ ден в този екипаж. ѕо-скоро обратното Ц аз започнах да трупам прекалено рано опит в аварийните случки, за щастие никога докрай!  ато например, защо на излитане да не седнем тримката на седалка за двама.  ой би могъл да знае, че точно днес ще има н€какъв проблем със скоростомера, но това ще може да се види едва на излитане (а без скоростомер не може да се каца, тъй като откъде да знае пилота с каква скорост каца - много, много опростено и по вс€ка веро€тност дори нев€рно об€снено) и пилотите ще решат да прекрат€т старта? ќсвен, че щ€х да си счуп€ главата в стената пред мен, други телесни загуби не б€ха понесени. Ќо само поради чиста случайност.

ћалко процедурни об€снени€ - на н€кои от полетите се сервираше Утопло €денеФ Ц неидентифицируема месно-мастно-доматена смес, наричана много смело от кетеринга гулаш или, в пристъп на сарказъм, бьоф-строганов. «а да не се губи ценно време в хранене на пътниците, което иначе би могло да бъде използвано за пиене или пазаруване на борда, екипажите обикновено си приготв€т количките с това €дене и н€кои от т€х постав€т в задната част на самолета.
Ќаши€т чевръст и досетлив екипаж също си беше приготвил количките с €денето за предсто€щи€ полет и ги беше струпал в задната част на самолета. ƒотук нищо лошо. –аботата беше там, че въпросната авиокомпани€ не разполагаше с нещо друго освен най-елементарните средства за сигурност на пътниците и колани за обезопас€ване на въпросните колички не б€ха сред т€х. ќще не съм престанала да се радвам, че тогава не си б€х на м€стото за излитане, защото количките сигурно щ€ха, ако не да ми счуп€т, то поне сериозно да повред€т гръбначни€ ми стълб. ќт друга страна, и за наше щастие, въпросните колички тогава просто паднаха по права лини€ и не удариха никой от пътниците. »злишно е да об€сн€вам какво можеше да се случи.
ƒоста лош късмет за новобранка Ц има хора, на които подобни случки им биват спест€вани през ц€лата им кариера. «а мен това беше само началото.

—лед първи€ шеметен месец на екстремни събити€ от вс€какво естество, аз б€х преместена за един месец в другата база на УЅелеърФ. Ќе се радвах особено много, защото не познавах града, а и почти всичките ми при€тели б€ха останали в другата база, но н€ма смисъл да се коментират заповеди. —тегнах си багажа и заминах. Ќ
анесох се при двама от малкото при€тели, които б€ха разпределени в този град, най-вече защото б€ха местни.
ѕолучи се интересно съжителство в хотелската ста€ Ц две момичета и едно момче, които дори не се упражн€ваха в
menage-a-trois през ц€лото време, както човек би могъл да предположи, изхождайки от УнормалнитеФ практики в този бранш.

“е двамата използваха ста€та главно за преобличане преди работа, пон€кога се случваше всички да сме първа см€на, но за тези ситуации си имаше разтегаем фотьойл. ѕрез този месец не знаех какво да прав€ със свободното си време и научих, че ако се поразходиш из коридорите на хотела, можеш да научиш много интересни нещица. ѕризнавам си, разхождането из хотелските коридори никога преди не ми беше хрумвало като подход€що занимание за запълване на свободното време, но ....... » в никакъв случай не става въпрос за слухтене по чуждите врати (то и н€маше нужда, пикантните нещица се чуваха винаги най-силно, но затова по-късно) Ц през месец август тази година беше доста топло и хората просто остав€ха отворени вратите си, за да става поне н€какво течение. “ака се запознах със съседа си Ц доста при€тно момче, което просто ме покани да пийнем по едно. ќще едно нещо, с което тр€бваше да свикна Ц непрекъснатото пийване в пластмасова чаша на разни крадени от самолета неща. ¬ 12 на об€д. —лава богу, не свикнах! –азговорихме се със съседа ми и с изненада установих, че не само аз съм адски самотна в този гаден хотел, но и хора, които имаха 7-8 години практика зад гърба си. ¬с€ко л€то се връщаш да работиш заради парите. Ќапасваш се н€как си, имаш н€колко добри познати, с които да отидеш на плаж или кръчма, но това е. —амотен си през почти ц€лото време. —амотен и тъжен. ѕостепенно започваше да ми просветва истинската причина за многобройните потайни, мимолетни сексуални срещи по коридорите на хотелите.
 оито, между впрочем, б€ха всичко друго, но не и потайни. «а първи  път в живота ми се случваше, вървейки по коридора към ста€та си, да чувам такива ахкани€ и охкани€, подкани Усамо да не спираФ и Уо, да, да!!! “ова е!Ф ƒа не говорим, че старите, само вървейки по коридора, без да си губ€т времето да спират на вратите и да се заслушват, познаваха, че това е ћара,  атето или “ончев. ѕредполагах, че б€ха чували въпросните възторжени изли€ни€ и от по-близко до ухото им разсто€ние.
ѕрез този един месец на заточение, не се случи нищо особено. — изключение на едно нещо, чието начало би могло да се категоризира само като неразумно сексуално приключение и чийто край можеше да бъде дори семейство. —амо че мъжът се занимаваше с грешната жена. »ли с най-правилната за него, но в най-погрешни€ период от живота й. ¬ъв всеки случай никога н€ма да го разберем.

ѕо принцип съдбовните за мен афери започваха винаги с щурм от мо€ страна Ц били те плод на кураж, събран под действието на алкохола или ......................... просто на кураж. ¬ъпросната започна след една вечер с колеги, прекрасно прекарана и обилно пол€та, когато на излизане от ресторанта едини€т от т€х имаше нещастието, или късмета,  да върви пред мен и така пред очите ми се озовава едно от най-прекрасните мъжки тела, което н€кога съм виждала. “о принадлежеше на добър при€тел на един от моите добри при€тели от курса, с когото така и не б€хме разговар€ли по-сериозно.  ¬ този момент алкохолизираната ми глава н€как си не искаше да осъзнае, че всъщност душата е важна.
“р€бваха ми точно 5 сек. за да озова при него и да го прегърна под удобното прикритие на алкохола и все пак съвсем не б€х толкова пи€на за да не разбера, че  той всъщност отдавна е искал това да се случи. Ѕързо и почти без думи се разбираме, че той утре тр€бва да пътува и че аз ще дойда с него. ѕрекрасно съвпадение Ц имам почивен ден. » така аз пропътувам 400 км ..... за да прав€ секс! —лучва ми се едно от най-прекрасните, нежни и еднозначно успешни начинани€ в сексуални€ ми живот! »зненада! ѕринципно, шансът това да се случи при предприемането  на точно такива упражнени€ със слабо познати, е почти колкото този при тотото. ≈дно на не знам си колко милиона. Ќ€махме обаче много време да обсъдим точната еволюци€ на чувствата си един към друг, защото дългът ме зовеше обратно 400 км на изток. ѕък и по-добре, че не го направихме Ц в такива случаи, особено когато Уобслужващи€т персоналФ се е представил добре, аз съм  обикновено много влюбена в него и мога да му изгукам какви ли не глупости, които той да вземе да вземе на сериозно. » би бил напълно в правото си. јз пък бих могла да не дрънкам въпросните малоумщини, но принципно не съм привърженичка на еднократните сексуални срещи и н€мам кой знае какъв опит в ситуаци€та Уна следващата сутринФ, и искам да му кажа нещо мило, и освен това много често наистина съм влюбена в дадени€ мъж и .................. изобщо недоразумени€. — него н€махме време да създадем недоразумени€та веднага, по-късно обаче имахме достатъчно възможности за това, защото от това внезапно съвместно пренощуване произлезе много, много красива и тъжна истори€, в ко€то си размен€хме ролите на искащи€ и неискащи€ и все едини€т гонеше други€, ама той/т€ точно сега нещо не искаше, обаче пък после много искаше, но той/т€ вече не искаше.

ѕредлагаме ¬и книги от обновената книжарница " нигите"  ¬сички книги на ‘ондаци€ 'Ѕуквите" могат да бъдат намерени и
в книжарница "Ѕългарски книжици" на  ристал

Ќай-добрата книжарница за българска литература

 
 

јко не виждате произведението добре форматирано използвайте този линк.

© яна  аменова ѕеткова ¬сички права запазени.
ѕубликувано:
2003-09-24

—подели във Facebook
  “ова произведение е добавено в "Ћюбими произведени€" от:
÷икъл: Ѕордни дневници
ѕредишно произведение     —ледващо произведение
Ѕордни дневници - ”вод
 
  ѕосещени€: 4386  ќтзиви: 0
  print ѕечат  
   
   
ћедиен партньор  
Ѕългарско национално радио
ѕоследнo в "Ћюбими произведени€"   1
1. –Я–Р–Ь–Х–Ґ–Э–Ш–Ъ–™ -  sarcomadroll  
2. ∆ената в мен - ћалинка ÷веткова -  јдминистраци€  
3. Ћя“Ќј ѕ–» ј« ј - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
4. Ћя“Ќј ѕ–» ј« ј - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
5. ѕќ —“Џѕ »“≈ Ќј Ћя“ќ“ќ - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
6. Ћя“Ќј ѕ–» ј« ј - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
7. ћќћ„≈“ќ ќ“ Ѕ≈Ћ»“≈ Ќќў» - ѕавлина —таменова -  јдминистраци€  
8. ∆ената в моето легло -  aleks  
9. Ѕезпросветно -  светлана  
10. Ќеизп€тата песен е хит -  elizabeth  
ѕълен списък
3
2
VIP произведени€
 ак да направим произведението си VIP
—ъбити€  
 
ѕърви публикации  
17-09 Ќаивна носталгична еклектика за празника на —офи€ -  botyo fentiev
31-08 Ќевъзможност -  светлана
31-08 Ѕезшумно -  nanito
30-08 ~***~ -  cefules
30-08  ак ход€т до тоалетната? -  cefules
ѕълен списък
 
 
 
ѕоследно прочетени E-книги  
27-05 ѕът€т на книгата (¬ъведение в книгоиздаването)
27-05 ƒа ме прегърне път€
27-05 ѕът€т на книгата (¬ъведение в книгоиздаването)
27-05 Ќалъмите цъфнаха
27-05 јромат на ёжен в€тър
ѕълен списък