Фондация Буквите
Контакти Поща
Пишете ни     

Литературен

сайт

Книжарница

КНИГИТЕ

Електронни

книги

Алманах

"Нова българска литература"

Издателство
"Буквите"
Мечта за книга
Електронен журнал  
  Най-нови (5)
  Последни отзиви (0)
  Първи публикации
  По раздели
  По азбучен ред
  Случайни произведения
  Последнo прочетени
Препоръчано   .
Препоръчано
  По раздели
  По азбучен ред
  Случайни произведения
.
.
Автори   .
  По азбучен ред
  Нови автори
.
.
Преводи и чужд.език   .
  По раздели
  Преводачи
.
.
Други   .
  Фотоархив (ново)
  Видеоархив (ново)
  Реклама
  Статистика
Оn-line помощ
  info@bukvite.bg

Клуб 'Буквите'
.
.
 
ТЪРСЕНЕ   


Разширено търсене
Google Analytic
   
Лични данни  
Ясен Петков Калайджиев (fraxinus)
Лична страница: http://
Електронни книги  
   
   
 
Издадени книги  


Няколко думи за мен  
 
   
Биографични данни/Библиография:  
  ТВОРЧЕСКА

БИОГРАФИЯ:
1983г. - започнах да записвам в твърде закъснялата възраст - 18 години - някои свои мисли;
1988г. - първи опити за писане на

стихове;
1991г. - Първа награда от конкурс за разказ на любовна тематика на сп."Клуб М";
1992г. - първо публикувано стихотворение - в."Шипка";
1995г. -

номинация в първото издание на конкурса "Златният ланец" на в."Труд";
1999г. - издадена първа книга - стихосбирката "Ключови думи", с редактор Георги

Константинов, изд."Пламък";
2000г. - награда на литературния конкурс за дебютна книга "Южна пролет" Хасково от Младежки дом-Хасково;
2001г. - Първа

награда от конкурс за еротична поезия - Хасково;
2003г. - Поощрителна награда от първия конкурс за кратка проза на електронния литературен сайт

"Литернет";
2004г. - награда от конкурса за SMS-поезия, организиран от "M-tel";
Други публикации в регионални и централни литературни издания, между

които: сп."Пламък", сп."Български страници", алманах "Ирин-Пирин", в."Стършел", в."Литературен глас", електронното списание на английски език

"Ерунсмагазин", български електронни сайтове и

др.
 
Цикли  
 
Невключени в цикъл
Произведения  
  Прeпоръчани
Последни произведения
Споделено/Блог
Преводи
Любими произведения (ново)
Архив
Хорър и Underground
Изтегляне на произведения